Tsemppikahvila

ma 27.3. klo 13.00 – 15.00
Kuvituskuva

Lähetyskahvila Toivo

Sinulla on kaksi kertaa kuussa tukenasi ammattilaisia, joilla on halu tsempata sinua arjessa.

Kokoonnumme Lähetyskahvila Toivoon miettimään arjen asioita: taloutta, terveyttä, tukihakemuksia, tulevaisuutta ja toivoa. Paikalla sinua tsemppaamassa on seurakuntamme diakoniatyöntekijöitä. Lisäksi mukana on vuoroin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia sekä talous- ja velkaneuvontaa.

Aloitamme päiväkahveilla ja vietämme aikaa yhdessä erilaisten teemojen äärellä. Lopuksi on mahdollisuus jäädä hartauteen. Kaikki toiminta on maksutonta.

Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet! Olemme Tsemppikahvilassa sinua varten ja sinua tukemassa, olipa elämäntilanteesi sitten millainen tahansa ja syyt siihen mitkä tahansa. Pysähdytään yhdessä miettimään elämää, uusia näkökulmia ja toivoa. Voit tulla mukaan joka kerta tai silloin, kun aikatauluusi sopii.

Jos asut muualla Janakkalassa ja haluat osallistua Tsemppikahvilaan, kustannamme sinulle bussiliput.

Tsemppikahvila maanantaisin 30.1., 6.2., 20.2., 13.3.,27.3., 17.4., 24.4., 8.5. ja 22.5. klo 13-15 Lähetyskahvila Toivossa Keskuskuja 3, Turenki

  • Aikuisille Aikuisille
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä

Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2. Turengin alueen asiakastapaamiset, työikäisten toiminta, ruokajako. Puhelinaika ma, ti ja to klo 11.30-12.00. Muina aikoina voit jättää yhteydenottopyynnön ja sinuun otetaan yhteyttä. Virpi on töissä ma-to.