Lapsikammari

ti 12.4. kello 09.00 - 12.00
Kuvassa vihreä sammakko, jolla kahvikuppi ja kyltti
Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Jos tarvitset omaa aikaa liikuntaan, omia päiväunia varten, jonkin asian hoitamiseen (lääkäri, kampaaja, jne.) tuo lapsesi maksuttomaan lapsikammariin.

Lapsikammari järjestetään flyygelisalissa. Hoitajina toimivat seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät. Kammari on tarkoitettu pääsääntöisesti yli 1-vuotiaille, kysy vauvan hoidosta erikseen soittamalla. Kammariin mahtuu enintään 8 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Varaa lapselle/lapsille hoitopaikka  viimeistään edellisenä päivänä klo 15 mennessä  nettilomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Voit varata enintään kaksi peräkkäistä hoitokertaa. Lapsen voi tuoda myös osaksi aikaa.

Ota mukaan lapsen tarvitsemat juomat, eväät ja vaihtovaatteet, Turengissa saatamme myös ulkoilla.

Saat sähköpostilla tiedon mahtuuko lapsikammariin vai ei.

Kammarit ovat avoinna viikoilla 34-49, paitsi ei viikolla 42.