Lahjoitusruoan jako

Tervakosken kirkko ja seurakuntakeskus

Kauppojen lahjoittamaa ylijäämäruokaa on saatavilla Tervakoskella seurakuntakeskuksen pihalla

Ruokaa jaetaan jonotusperiaatteella se määrä, mitä lahjoituksena on saatu. Korona-aikana ruoka jaetaan valmiina kasseina. Erityisruokavaliokasseja tehdään mahdollisuuksien mukaan. Niistä on aina sovittava diakoniatyöntekijän kanssa etukäteen.

Ruokajaossa on maskisuositus. Muistathan aina 2 metrin turvavälin. Sairaana tai karanteenissa olevat eivät saa tulla ruokaa noutamaan.

Ruoka-apu on tarkoitettu vähävaraisille, henkilö- ja tulotietoja ei kysytä. Ruoka-avun jakelun järjestävät Janakkalan seurakunnan vapaaehtoiset.

diakoniatyöntekijä

Vastuualueina nuorisodiakonia ja Tervakosken aluetyö. Varaa vastaanottoaika puhelimitse.