Lahjoitusruoan jako

Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Kauppojen lahjoittamaa ylijäämäruokaa on saatavilla Turengissa keskiviikkoisin Turengin seurakuntakeskuksen yläpihalla.

Ruokajako toteutetaan pienryhmissä siten, että parillisina viikkoina vuorot alkavat aakkosten alusta ja parittomina viikkoina vuorot alkavat aakkosten lopusta.

Turengin tarkempi aikataulu sukunimen mukaan:

parilliset viikot    parittomat viikot
A-F   klo 11.00    11.30
G-L   klo 11.10    11.20
M-Q klo 11.20    11.10
R-Ö  klo 11.30    11.00

Ruokaa jaetaan jonotusperiaatteella se määrä, mitä lahjoituksena on saatu. Korona-aikana ruoka jaetaan valmiina kasseina. Erityisruokavaliokasseja tehdään mahdollisuuksien mukaan. Niistä on aina sovittava diakoniatyöntekijän kanssa etukäteen.

Ruokajaossa on maskisuositus. Muistathan aina 2 metrin turvavälin. Sairaana tai karanteenissa olevat eivät saa tulla ruokaa noutamaan.

Ruoka-apu on tarkoitettu vähävaraisille, henkilö- ja tulotietoja ei kysytä. Ruoka-avun jakelun järjestävät Janakkalan seurakunnan vapaaehtoiset.

diakoniatyön pappi, partiotyön yhteyshenkilö