Lapsikammari

to 18.3. kello 13.00 - to 18.3. kello 16.00
Kuvituskuva: lasten askartelema kukkapuu seinällä.
Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Jos tarvitset omaa aikaa jonkin asian hoitamiseen, liikuntaan, omia päiväunia varten jne. tuo lapsesi maksuttomaan lapsikammariin. Huom! Uusi ajankohta ja paikka!

Lapsikammari järjestetään torstaisin klo 13–16 Turengin seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa.

Hoitajina toimivat seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät.

Kammari on tarkoitettu pääsääntöisesti yli 1-vuotiaille, kysy vauvan hoidosta erikseen puhelimitse.

Kammariin mahtuu enintään 8 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Varaa lapselle/lapsille hoitopaikka viimeistään torstaina klo 8 mennessä nettilomakkeella

Ota mukaan lapsen tarvitsemat juomat, eväät ja vaihtovaatteet, saatamme myös ulkoilla.

Saat sähköpostilla tiedon mahtuuko lapsikammariin vai ei, paitsi saman aamun ilmoittautumisiin tekstiviestillä.

Huom! Jos tarvitset lapsikammaripaikan oman terveysasemakäyntisi ajaksi, kerro terveysasemalle aikaa varatessasi, että tarvitset lapselle hoitoa vastaanoton/asiointisi ajaksi ja sen vuoksi ajan torstaille klo 13-16 välisenä aikana.

Lapsikammarin järjestää Janakkalan seurakunta, yhteyshenkilö lapsityönohjaaja Sirpa Heikka, puh. 044 7656970

Huom! Lapsikammaria ei järjestetä viikoilla 42 eikä 51/2020–1/2021.