Tervakosken IsTo

ti 1.12. kello 15.00 - ti 1.12. kello 16.30
Tervakosken kirkko ja seurakuntakeskus

Jäikö riparista iki-ihanat muistot? Onko riparikavereita ikävä? Olisiko kiva tavata uudelleen? Janakkalan seurakunnan nuorisotyö tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla mukana rippikoululeireillä tulevinakin vuosina: ISOSENA! Isosena pääset toteuttamaan omia taitojasi ja lahjojasi käytännön seurakuntatyössä. Isosena olet itse luomassa mukavia muistoja tuleville leiriläisille.

Tervakosken seurakuntakeskuksen yläkerrassa (Kirkkotie 1, 12400 TERVAKOSKI) kokoontuu tiistaisin kerran viikossa isostoimintaryhmä. Vuoden kestävässä isostoiminnassa saat valmiudet isosuuteen rippileireillä ja päiväkoulussa. Tietysti sivutuotteena tulee myös paljon mukavia muistoja ja uusia kavereita tapaamisista ja isosleireiltä!

Syksyn IsTo-kokoontumiset ovat Tervakoskella 8.9.- 1.12. klo 15-16.30. Klo 14-15 voi saapua jo kahvittelemaan ja rupattelemaan paikalle.

Ilmoittautuminen isostoimintaan käynnistyy elokuun alussa!

Isostoiminnasta vastaa Karoliina Pehkonen, karoliina.pehkonen@evl.fi, p.044 7656 977