Turengin IsTo

ke 21.10. kello 15.00 - 16.30
Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Jäikö riparista iki-ihanat muistot? Onko riparikavereita ikävä? Olisiko kiva tavata uudelleen? Janakkalan seurakunnan nuorisotyö tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla mukana rippikoululeireillä tulevinakin vuosina: ISOSENA! Isosena pääset toteuttamaan omia taitojasi ja lahjojasi käytännön seurakuntatyössä. Isosena olet itse luomassa mukavia muistoja tuleville leiriläisille.

Turengin seurakuntakeskuksen seurakuntasalissa (Juttilantie 2, 14200 TURENKI) kokoontuu keskiviikkoisin kerran viikossa isostoimintaryhmä. Vuoden kestävässä isostoiminnassa saat valmiudet toimia isosen tehtävissä rippileireillä ja päiväkoulussa. Tietysti sivutuotteena tulee myös paljon mukavia muistoja ja uusia kavereita tapaamisista ja isosleireiltä!

Syksyn Isto-kokoontumiset ovat Turengissa 9.9.-2.12. klo 15-16.30. Klo14-15 voi sapua jo kahvittelemaan ja rupattelemaan paikalle.

Ilmoittautuminen isostoimintaan käynnistyy elokuun alussa!

Isostoiminnasta vastaa Karoliina Pehkonen, karoliina.pehkonen@evl.fi, p.0447656 977