Taidenäyttelyn avajaiset

Taulu, johon on maalattu Pyhän Laurin kirkko
Turengin kirjasto

Tervetuloa Pyhän Laurin kirkko 500 vuotta -taidenäyttelyn avajaisiin!

Järjestämme 19.9.-2.10. Pyhän Laurin kirkko 500 vuotta -taidenäyttelyn Turengin kirjastolla. Näyttelyyn voi tutustua kirjaston aukioloaikoina.

Toivomme seurakuntalaisilta näyttelyyn esille tauluja, veistoksia, käsitöitä, puu-, savi- ja lasitöitä, seinälautasia ja kaikenlaisia muita taideteoksia.

Näyttelyesineitä voi tuoda Turengin seurakuntasaliin (Juttilantie 2, käynti yläpihalta) tiistaina 1.9. ja keskiviikkona 2.9. klo 16-18. Jos nämä ajankohdat eivät sovi, voit ottaa yhteyttä Taija Kivistöön, puh. 044 7656 985. Tauluissa pitää olla ripustamista varten koukku, lanka tms. Jos esineitä tulee runsaasti, esille asetettavaksi valitaan ne, jotka käytössä olevaan näyttelytilaan parhaiten soveltuvat.

Näyttelyyn tulee esille myös vanhoja, 1950-luvulla tai aikaisemmin kuvattuja valokuvia. Alkuperäiset valokuvat skannataan ja näyttelyssä on esillä kuvien A3-tulosteet. Jos sinulla on näyttelyyn valokuvia esimerkiksi Pyhän Laurin kirkossa pidetyistä kastetilaisuuksista, konfirmaatioista, häistä, hautajaisista tai kuvia sankarihautausmaalta, ota yhteyttä Maria Penttiseen, puh. 044 7656 955.

Näyttelyn valokuvat ovat nähtäville Tervakosken seurakuntakeskuksessa lokakuussa myöhemmin tarkentuvana ajankohtana tilaisuuksien ja tapahtumien yhteydessä.