Striimattava jumalanpalvelus Pyhän Laurin kirkossa

Janakkalan Pyhän Laurin kirkko

Voit osallistua jumalanpalvelukseen kotona.

helluntaipäivä
Pyhän Hengen vuodattaminen
Henri Koskinen, Heljä Linna

musiikkia:
Sanni Toivonen, piano ja laulu
Outi Koskinen laulu
Leena Mantere laulu
Jaana Rajakangas, laulu

virret: 948, 704, 122, 117:1-4, 125, 567

Kolehdin sijaan voi tehdä lahjoituksen kirkon paikallisseurakuntien piirissä toimivien tavoittavien jumalanpalvelusyhteisöjen tukemiseksi valmennuksella, mentoroinnilla ja tapahtumilla Hengen uudistus kirkossamme ry:n kautta https://www.hengenuudistus.fi/lahjoita.

Suomen hallitus on päättänyt mittavista rajoitustoimenpiteistä koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Näin ollen kaikki jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina keskeytetään 1.6. saakka.

Sen sijaan järjestetään jumalanpalvelukset sunnuntaisin klo 10 siten, että paikalla on vain jumalanpalveluksen toimittavat seurakunnan työntekijät. Jumalanpalvelukset striimataan eli seurakuntalaiset osallistuvat niihin kotona.  Osallistumaan pääsee nettisivujen etusivun yläosassa olevasta linkistä. Tilaisuuden jälkeen noin klo 12 alkaen jumalanpalvelustallenne löytyy YouTube-kanavaltamme. Huomioittehan siis, että jumalanpalveluksiin ei voi osallistua paikan päällä.

Tervetuloa messuun klo 10 taas sunnuntaista 7.6. alkaen!

nuoriso- ja rippikoulutyön pappi, partiotyön yhteyshenkilö