Striimattava jumalanpalvelus Pyhän Laurin kirkossa

Janakkalan Pyhän Laurin kirkko

Voit osallistua jumalanpalvelukseen kotona.

6. sunnuntai pääsiäisestä
Suvivirren sunnuntai

Pyhän Hengen odotus
Anu Vaarnamo, Tapio Mäenpää

Virret:
571: 1-4
572: 1,2,4
568: 1,2,5

Raamatunkohdat
1. Kun. 19: 8-13
Ap.t. 1: 12-14
Joh. 7: 37-39

Kolehdin sijaan voit osallistua Kirkon Ulkomaanavun keräykseen Jumalanpalvelukset-sivumme ohjeiden mukaan.

Suomen hallitus on päättänyt mittavista rajoitustoimenpiteistä koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Näin ollen kaikki jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina keskeytetään 1.6. saakka.

Sen sijaan järjestetään jumalanpalvelukset sunnuntaisin klo 10 siten, että paikalla on vain jumalanpalveluksen toimittavat henkilöt. Jumalanpalvelukset striimataan eli seurakuntalaiset osallistuvat niihin kotona.  Osallistumaan pääsee nettisivujen etusivun yläosassa olevasta linkistä ja Facebook-sivuillamme. Tilaisuuden jälkeen noin klo 12 alkaen jumalanpalvelustallenne löytyy YouTube-kanavaltamme. Huomioittehan siis, että jumalanpalveluksiin ei voi vielä toukokuussa osallistua paikan päällä. Tervetuloa messuun 7.6.!