Striimattava sanajumalanpalvelus

Nyt voit osallistua sanajumalanpalvelukseen kotona

Teknisten ongelmien vuoksi jumalanpalvelus näkyy tänään täällä.

palmusunnuntaI
Kunnian kuninkaan alennustie
Petra Niemi, Heljä Linna

Jumalanpalvelukset löytyvät YouTube-kanavaltamme.

Jumalanpalveluksen virret ovat:
708 (synnintunnustus)
715 (kiitosrukous)
299:1-5

Raamatunkohdat:
Sak. 9:9-10, Fil. 2:5-11 ja Joh. 12:1-8
----------------
Puolustamalla vahvemmaksi – syrjäytettyjen nuorten koulutus ja henkinen tuki

Sunnuntaina 5.4. vietämme palmusunnuntaita, jolloin jumalanpalveluksissa oli tarkoitus kantaa kolehti Suomen Lähetysseuralle. Kolehdin sijasta voit osallistua Suomen Lähetysseuran kautta keräykseen, joka tukee tälle sunnuntaille suunniteltua kohdetta.

Kouluttautuminen on tehokas keino taistella köyhyyttä vastaan ja ihmisoikeuksien puolesta. Osallistumalla tuet syrjäytettyjen lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja opiskelua sekä edistät sukupuolten välistä tasa-arvoa kouluttamalla naisia ammatteihin mm. Senegalissa, Etiopiassa, Taiwanilla ja Laosissa.

Varmista työn jatkuminen edelleen. Lähetä tekstiviesti KOLEHTI10 (10 €) numeroon 16155 tai lahjoita haluamasi summa MobilePayllä numeroon 63500. Voit lahjoittaa myös verkossa osoitteessa suomenlahetysseura.fi/kolehti

(Keräysluvat: Manner-Suomi RA/2020/3, voimassa 3.1.2020–31.12.2020, myönnetty 3.1.2020, Poliisihallitus. Ahvenanmaa ÅLR 2019/6111, voimassa 2020, myönnetty 13.8.2019 Ahvenanmaan maakuntahallitus.)

------------

Suomen hallitus on päättänyt mittavista rajoitustoimenpiteistä koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Näin ollen kaikki jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina keskeytetään toistaiseksi.

Sen sijaan järjestetään jumalanpalvelukset sunnuntaisin klo 10, kiirastorstaina klo 19 ja pitkäperjantaina klo 10 Pyhän Laurin kirkossa sekä 2. pääsiäispäivänä klo 10 Tervakosken kirkossa  siten, että paikalla on vain jumalanpalveluksen toimittavat seurakunnan työntekijät. Jumalanpalvelukset striimataan eli seurakuntalaiset osallistuvat niihin kotona. Jumalanpalvelukset löytyvät YouTube-kanavaltamme. Huomioittehan siis, että jumalanpalveluksiin ei voi osallistua paikan päällä.

Pyhän Laurin kirkko on auki sunnuntaisin klo 11-12 hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten. Kyseessä ei ole yleisötilaisuus, mutta kirkko on auki. Hiljentymisen ja rukouksen mahdollistaminen kirkkotilassa on kansakunnan kriisinkestävyyden kannalta tärkeä asia.

nuoriso- ja rippikoulutyön pappi, partiotyön yhteyshenkilö