Striimattava sanajumalanpalvelus

Nyt voit osallistua sanajumalanpalvelukseen kotona

5. paastonajan sunnuntaI
Kärsimyksen sunnuntai
Pekka Riikonen, Tapio Mäenpää

Päivän kolehtikohde olisi ollut Yhteisvastuukeräys. Voit osallistua lahjoittamalla nettisivun ohjeiden mukaan.

Jumalanpalveluksen virret ovat:
275
924
80:2-4
79:1,12-14
932:1-4
979

Suomen hallitus on päättänyt mittavista rajoitustoimenpiteistä koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Näin ollen kaikki jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina keskeytetään toistaiseksi.

Sen sijaan järjestetään jumalanpalvelukset sunnuntaisin klo 10, kiirastorstaina klo 19 ja pitkäperjantaina klo 10 Pyhän Laurin kirkossa sekä 2. pääsiäispäivänä klo 10 Tervakosken kirkossa  siten, että paikalla on vain jumalanpalveluksen toimittavat seurakunnan työntekijät. Jumalanpalvelukset striimataan eli seurakuntalaiset osallistuvat niihin kotona. Jumalanpalvelukset löytyvät YouTube-kanavaltamme. Huomioittehan siis, että jumalanpalveluksiin ei voi osallistua paikan päällä.

Pyhän Laurin kirkko on auki sunnuntaisin klo 11-12 hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten. Kyseessä ei ole yleisötilaisuus, mutta kirkko on auki. Hiljentymisen ja rukouksen mahdollistaminen kirkkotilassa on kansakunnan kriisinkestävyyden kannalta tärkeä asia.