Lapsikammari

ke 22.1. kello 13.00 - ke 22.1. kello 16.00
Janakkalan Perhekeskus, Turengin terveysasema

Jos tarvitset omaa aikaa jonkin asian hoitamiseen, liikuntaan, omia päiväunia varten jne. tuo lapsesi lapsikammariin.

Kammari on tarkoitettu pääsääntöisesti yli 1-vuotiaille, kysy vauvan hoidosta erikseen puhelimitse. Kammariin mahtuu enintään 8 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Hoitajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat.

Varaa lapselle/lapsille hoitopaikka viimeistään keskiviikkona klo 8 mennessä www.janakkala.fi/lapsiparkki.

Ota mukaan lapsen tarvitsemat juomat, eväät ja vaihtovaatteet.

Saat sähköpostilla tiedon mahtuuko lapsikammariin vai ei.

Huom! Jos tarvitset lapsikammaripaikan oman terveysasemakäyntisi ajaksi, kerro terveysasemalle aikaa varatessasi, että tarvitset lapselle hoitoa vastaanoton/asiointisi ajaksi ja sen vuoksi ajan keskiviikolle klo 13-16 välisenä aikana.

Lapsikammarin järjestää Janakkalan seurakunta, yhteyshenkilö lapsityönohjaaja Sirpa Heikka, puh. 044 7656970

Huom! Lapsikammaria ei järjestetä viikoilla 7, 9, ja 14.