Lohtuhuivi-ilta & surusukat

ti 7.1. kello 17.00 - ti 7.1. kello 19.00
Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Neulomme yhdessä lohtuhuiveja ja surusukkia

Kun puoliso kuolee, ihminen jää yksin. Seurakunta voi antaa leskelle vapaaehtoistyönä neulotun lohtuhuivin tuomaan lämpöä surun keskelle. Huiveja tarvitaan sekä naisille että miehille. Lohtuhuiviin ei ole tiettyä mallia tai lankaa ja kukin neuloo omalla tyylillään.

Lohtuhuivi-illoissa neulomme huiveja yhdessä. Tilaisuuksissa on saatavilla neuleohjeita ja lahjoituslankoja sekä opastusta. Voit myös tehdä omalla mallilla, omista langoista ja vaikka aloittaa jo kotona. Otathan joka tapauksessa omat puikot (koko 3,5-5 mm) mukaan! Tilaisuuteen voi tuoda myös valmiita lohtuhuiveja.

UUTTA - Surusukat
Leskille voi neuloa nyt myös surusukkia. Erityisesti miesten kokoa olevia tarvitaan. Myös surusukkia voi neuloa tiistaisin yhdessä tai omatoimisesti kotona ja ne voi toimittaa Lotalle tai Turengin srk-toimistoon

Neulotko mielummin kotona? Otamme vastaan myös omatoimisesti neulottuja lohtuhuiveja. Voit käyttää omaa ohjetta ja lankoja tai kysyä ohjetta ja lahjoituslankoja Lotta Törmäseltä. Valmiit huivit voi toimittaa Lotalle tai Turengin srk-toimistoon.

Kevään illat 7.1., 4.2., 3.3. ja 7.4. Osallistu silloin kun haluat, yhteen tai useampaan iltaan!

diakoniatyöntekijä

Vastuualueina nuorisodiakonia ja Tervakosken aluetyö. Varaa vastaanottoaika puhelimitse.