Kokkikerho

Tervakosken kirkko ja seurakuntakeskus

Pizzaa vai pipareita? Tule kokkailemaan monenlaisia herkkuja.

Kerhon päätteeksi päästään maistelemaan. Voit tuoda oman essun mukanasi.

Kokkikerho 3.-6.-luokkalaisille kokoontuu Tervakosken seurakuntakeskuksen keittiössä.

Kerho kokoontuu joka toinen maanantai klo 16-18 aina parillisilla viikoilla. Ryhmään otetaan enintään 6 kerholaista, tarvittaessa paikat arvotaan. Vanhemmille ilmoitetaan sähköpostitse onko lapsi saanut kerhopaikan vai ei. Kokkikerho ei sovellu moniallergisille lapsille, mutta esimerkiksi laktoositon ruokavalio ei ole ongelma. Kerhon ohjaajana toimii Suvi Liimatta, Petra Varjus ja Seija Vehkomäk.

Kerho on täynnä, varalle voi ilmoittautua sähköpostilla seija.vehkomaki@evl.fi.

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat

Tyttöjen Tupa joulutauolla

Tyttöjen tupa, tyttöjen lupa: yhdessä tekemistä askartelusta leikkiin, unelmoinnista ulkoiluun.

Tarinmaan seurakuntatalo

Hyvän Tuulen Tupa

Tule mukaan askartelemaan, pelaamaan, leikkimään, ulkoilemaan.

Askartelukerho

Mukavaa ja helppoa askartelua näppärille sormille. Pukeudu niin ettei muutama maalipilkku paidassa haittaa :)