Lapsikammari

Janakkalan Perhekeskus, Turengin terveysasema

Jos tarvitset omaa aikaa jonkin asian hoitamiseen, liikuntaan, omia päiväunia varten jne. tuo lapsesi lapsikammariin.

Kammari on tarkoitettu pääsääntöisesti yli 1-vuotiaille, kysy vauvan hoidosta erikseen puhelimitse. Kammariin mahtuu enintään 8 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Varaa lapselle/lapsille hoitopaikka perjantaihin klo 12 mennessä www.janakkala.fi/lapsiparkki.

Ota mukaan lapsen tarvitsemat juomat, eväät ja vaihtovaatteet.

Saat sähköpostilla tiedon mahtuuko lapsikammariin vai ei.

Huom! Jos tarvitset lapsikammaripaikan oman terveysasemakäyntisi ajaksi, kerro terveysasemalle aikaa varatessasi, että tarvitset lapselle hoitoa vastaanoton/asiointisi ajaksi ja sen vuoksi ajan maanantaille klo 13.30-16 välisenä aikana.

Lapsikammarin järjestää Janakkalan seurakunta, yhteyshenkilö lapsityönohjaaja Sirpa Heikka, puh. 044 7656970
Huom! Lapsikammaria ei järjestetä viikoilla 42 ja 52!

Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Turengin päiväkerho (ma ja to)

Kerhoissamme lapset saavat kasvaa turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten lastenohjaajien kanssa.

Mallinkaisten kyläkoulu, Mallinkaistentie 600

Mallinkaisten päiväkerho

Maanantaipuuro

Vapaaehtoisten valmistama runsas aamiainen tarjolla seurakuntasalissa