Yhden vanhemman perheet

Yhden vanhemman perheet Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Yhden vanhemman perheiden toiminta on matalan kynnyksen vertaistukiryhmä ja se on tarkoitettu koko perheelle.

Välillä vietämme iltaa yhdessä ja välillä on järjestetty lastenhoito, jotta aikuiset voivat keskustella ilman pienten korvien läsnäoloa.

Kokoontumisissa voimme jakaa niin arjen ilot kuin surutkin, sillä jokainen on omalla matkallaan omassa vaiheessa. Voit myös löytää uusia ystäviä, joiden kanssa on helpompi miettiä ja jakaa yhden vanhemman perheen arkeen liittyviä asioita.

Mukana illoissa ovat diakoni Päivi Harju sekä perhetyöntekijä Tiina Alakoski.

Syyskauden 2019 kokoontumiset Turengin seurakuntakeskuksessa
klo 17.30-19.30
2.9., 7.10., 4.11. ja 2.12.

Keitto-ruokailu klo 17.30-18, ohjelma alkaa klo 18!

Lstenhoito järjestetty syys-marraskuun kokoontumisiin.

Tervetuloa uudet ja vanhat kävijät!

Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Turengin kirkko ja seurakuntakeskus