Pienoismallikerho

Tarinmaan seurakuntatalo

Kerhossa rakennetaan muovisia pienoismalleja. Kaikki tarvittavat rakennusvälineet ovat kerholaisten käytössä kerhon puolesta.

Yleisenä ohjeena voisi sanoa, että kerhoon ei kannata laittaa päälle niitä parhaita vaatteita, sillä liimojen ja maalien kanssa touhutessa saattaa silloin tällöin "käydä vahinko".

Myös pienoismallit saat hankittua kerhon kautta. Hankitut mallit laskutetaan kahdesti vuodessa kerholaisilta.

3.-6.-luokkalaisille maanantaisin klo 17-30-19 Tarinmaan seurakuntatalossa, Hakoistentie 340, alakerran askartelutilassa, talon Turengin puoleisessa päädyssä. Jos kerhoon mahtuu, voivat myös yläkoululaiset osallistua. Ohjaajina Petri Hurme ja Joni Salonen.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat

Tapaamispaikka Ilona

Kokkikerho

Suloista soppaa vai kiemuraisia korvapuusteja?

Tapaamispaikka Ilona

Taivaanrannan maalarit -askartelukerho

Taivaanrannan maalarit luovat itse omilla käsillään jotain kaunista ja mukavaa.

Tervakosken kirkko ja seurakuntakeskus

Tyttöjen Tupa joulutauolla

Tyttöjen tupa, tyttöjen lupa: yhdessä tekemistä askartelusta leikkiin, unelmoinnista ulkoiluun.