Perhekerho Turengissa

Perhekerho Turengissa Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Perhekerho on avoin kaikille äideille, isille, mummoille, vaareilla ja lapsille. Perhekerhossa tarjoutuu mahdollisuus yhdessäoloon ja virkistäytymiseen samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Useimmiten kerho aloitetaan yhteisellä hartaushetkellä, jonka jälkeen on laulua, loruttelua, askartelua tai muuta yhteistä puuhastelua.

Kerhossa on kahvi- ja mehutarjoilu.

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja toiminta on maksutonta.

Tervakosken kirkko ja seurakuntakeskus

Perhekerho Tervakoskella