Lohtuhuivi-ilta

Lohtuhuivi-ilta Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Neulomme yhdessä lohtuhuiveja.

Kun puoliso kuolee, ihminen jää yksin. Seurakunta voi antaa leskelle vapaaehtoistyönä neulotun lohtuhuivin tuomaan lämpöä surun keskelle. Huiveja tarvitaan sekä naisille että miehille. Lohtuhuiviin ei ole tiettyä mallia tai lankaa ja kukin neuloo omalla tyylillään.

Lohtuhuivi-illoissa neulomme huiveja yhdessä. Tilaisuuksissa on saatavilla neuleohjeita ja lahjoituslankoja sekä opastusta. Voit myös tehdä omalla mallilla, omista langoista ja vaikka aloittaa jo kotona. Otathan joka tapauksessa omat puikot (koko 3,5-5 mm) mukaan! Tilaisuuteen voi tuoda myös valmiita lohtuhuiveja.

Neulotko mielummin kotona? Otamme vastaan myös omatoimisesti neulottuja lohtuhuiveja. Voit käyttää omaa ohjetta ja lankoja tai kysyä ohjetta ja lahjoituslankoja Lotta Törmäseltä. Valmiit huivit voi toimittaa Lotalle tai Turengin srk-toimistoon.

Syksyn illat 3.9., 1.10., 5.11. ja 3.12. Osallistu silloin kun haluat, yhteen tai useampaan iltaan!

diakoniatyöntekijä

Vastuualueina nuorisodiakonia ja Tervakosken aluetyö. Varaa vastaanottoaika puhelimitse.

Maanantaipuuro

Vapaaehtoisten valmistama runsas aamiainen tarjolla seurakuntasalissa

Sanan Hetki

Tervetuloa kaikki!

Turengin raamattupiiri

Kokoonnumme arkimaanantaisin, tervetuloa kaikki!