Balázs Szabón urkukonsertti

Balázs Szabón urkukonsertti Janakkalan Pyhän Laurin kirkko

Kansainvälisesti tunnettu unkarilaisurkuri Balázs Szabó soittaa Bachia Janakkalan kirkon barokkiuruilla.

Konserttiin on vapaa pääsy.

Konsertti on osa Sibelius-Akatemian urkukurssin (Organ Academy) opiskelijoiden päiväretkeä Janakkalaan. Organ Academy on urkumusiikin opiskelijoille suunnattu kansainvälinen kesäkurssi, joka on osa Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Sibelius Summer Academy -kesäkoulua.

Kesäiset lauluillat

Tervetuloa kaikki laulamaan!

Janakkalan Pyhän Laurin kirkko

Konsertti: Vallankumouksia

Konsertin ohjelmassa jo paikkansa lunastaneiden naissäveltäjien teosten joukossa kuullaan tuntemattomampia helmiä. Naisten kirjoittamat renessanssimadrigaalit yllättävät.

Janakkalan Pyhän Laurin kirkko

Konsertti: Tuliaiset

Konsertissa Kokonaisen hallituksen jäsenet tuovat tuliaisia asuinpaikoistaan Saksasta, Unkarista ja Lapista. Juhlimme Clara Schumannin 200-vuotisjuhlia ja tutustumme kahteen nuoremman polven säveltäjään. Lisäksi residenssisäveltäjämme Cecilia Damström tuo tuliaiseksi Letters-jousikvartettonsa.