Kesäpäivän kirkkopolkaisu

Kesäpäivän kirkkopolkaisu

Pyöräillen Janakkalassa, Hattulassa ja Hämeenlinnassa

Kesäpäivän kirkkopolkaisu on kolmen seurakunnan yhteinen ohjattu kierros seudun kirkkoihin.

Mukaan voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista omin juomin ja eväin varustautuneena. Maksuttomaan tapahtumaan sisältyy kaksi 31 kilometrin mittaista kierrosta, josta voi polkea yhden tai molemmat. Eri suunnista tulevat polkijat tapaavat puolenpäivän aikaan Vanajan kirkolla, mutta sen jälkeenkin hämeenlinnalaiset voivat vielä liittyä kierrokselle. Useimmissa kierroksen kirkoissa pääsee myös poikkeamaan sisällä.

Eteläinen kierros Pyhän Laurin kirkko – Turengin kirkko – Vanajan kirkko lähtee Pyhän Laurin kirkolta klo 9.50 alkavan hartauden jälkeen. Tästä suunnataan Turengin seurakuntakeskukselle, jossa ollaan noin klo 10.50. Vanajanlinnantien risteyksen paikkeilta joukkoon pääsee mukaan klo 11.30 ja tästä matka jatkuu Vanajan kirkolle. Klo 12.40 kirkolta voi lähteä paluumatkalle tai jatkaa pohjoiselle kierrokselle. Palaajille on Pyhän Laurin kirkossa hartaus klo 14. Mukaan voi liittyä itselleen sopivasta paikasta oheisten aikataulujen mukaan.

Pohjoinen kierros poljetaan Hattulan ja Hämeenlinnan välillä. Tästä tietoa löytyy täältä.

Kirkoilla on vesi- ja mehutarjoilu. Kyseessä ei ole urheilukilpailu vaan liikunnallinen kirkkoihin tutustuminen.  Tahti on leppoisa, liikkeellä ollessa nopeudella 12-15 km/h ja välillä pidetään taukoja.

Järjestäjinä ovat Hattulan, Hämeenlinna-Vanajan ja Janakkalan seurakunnat.  Tervetuloa polkemaan!

Lisätietoja antaa 17.6.-16.7. Hattulan kappalainen Jouni Salko, jouni.salko@evl.fi

Tapaamispaikka Ilona

Ilona avoinna

Tarjolla kahvia ja juttuseuraa!

Leirikeskus Rantalahti

Koko seurakunnan kesäpäivä

Tervetuloa kaikki vauvasta vaariin Leirikeskus Rantalahteen.

Poukapirtti, Ruhantie 205, Tervakoski

Poukapirtin saunaillat

Kaikille avoin ja maksuton saunailta kesä-elokuun keskiviikkoisin