Jordi Vérgesin urkukonsertti

Jordi Vérgesin urkukonsertti Janakkalan Pyhän Laurin kirkko

Konserttiin on vapaa pääsy.

Vérges on espanjalainen monipuolinen urkuri. Ohjelmistossa pohjoissaksalaista ja alankomaalaista renessanssia ja barokkia peilataan saman ajan espanjalaiseen urkukulttuuriin, jonka omaleimainen sävelkieli, rytmiikka ja sointimaailma tarjoavat oman eksoottisen mausteensa konsertin värimaailmaan.

Ohjelma 10 e.

Kesäiset lauluillat

Tervetuloa kaikki laulamaan!

Janakkalan Pyhän Laurin kirkko

Konsertti: Vallankumouksia

Konsertin ohjelmassa jo paikkansa lunastaneiden naissäveltäjien teosten joukossa kuullaan tuntemattomampia helmiä. Naisten kirjoittamat renessanssimadrigaalit yllättävät.

Janakkalan Pyhän Laurin kirkko

Konsertti: Tuliaiset

Konsertissa Kokonaisen hallituksen jäsenet tuovat tuliaisia asuinpaikoistaan Saksasta, Unkarista ja Lapista. Juhlimme Clara Schumannin 200-vuotisjuhlia ja tutustumme kahteen nuoremman polven säveltäjään. Lisäksi residenssisäveltäjämme Cecilia Damström tuo tuliaiseksi Letters-jousikvartettonsa.