Lapsikammari

Perhekeskus Turengin terveysasemalla

Lapsikammarissa hoidetaan lapsia sillä aikaa, kun huoltajat asioivat terveysasemalla tai tarvitsevat aikaa johonkin muuhun asiaan.

• yli 1-vuotiaille, kysy vauvan hoidosta erikseen puhelimitse
  • enintään 8 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä

Kerro terveysasemalle aikaa varatessasi, että tarvitset lapselle hoitoa vastaanoton/asiointisi ajaksi ja sen vuoksi ajan maanantaille klo 13.30-16 välisenä aikana.

Varaa lapselle/lapsille hoitopaikka perjantaina klo 12 mennessä www.janakkala.fi/lapsiparkki.

Ota mukaan lapsen tarvitsemat juomat, eväät ja vaihtovaatteet.

Saat sähköpostilla tiedon mahtuuko lapsikammariin vai ei.

Lapsikammarin järjestää Janakkalan seurakunta, yhteyshenkilö lapsityönohjaaja Sirpa Heikka, puh. 044 7656970

Huom! Lapsikammaria ei järjestetä viikoilla 9, 16 ja 17!

Mallinkaisten kyläkoulu, Mallinkaistentie 600

Mallinkaisten päiväkerho

Kerhoissamme lapset saavat kasvaa turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten lastenohjaajien kanssa.

Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Turengin päiväkerho 3-4 -vuotiaille