Matkalauluja ja tarinoita Tansaniasta

Matkalauluja ja tarinoita Tansaniasta Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Mahtuuko 9-hengen bussiin kolmekymmentä henkeä ja muutama kana? Mitä ovat soinnut yy-kaa-koo? Keitä ovat Ruut ja Sara, ja mitä ihmettä Hemmo tekee saunassa?

Musiikinopettajat Hanna Martikainen ja Kimmo Tapanainen olivat lukuvuoden 2017-2018 opettajina Makumiran yliopistossa Suomen Lähetysseuran vapaaehtoistyöntekijöinä.

Hanna ja Kimmo kertovat Turengin seurakuntakeskuksessa kuvin, tarinoin ja uusien matkalaulujen kautta ystävällisistä ihmisistä, merkillisistä kellonajoista, luovasta liikennekäyttäytymisestä, kotipihan apinoista ja monista muista jännittävistä arkisista asioista. Tilaisuudessa myös lauletaan yhdessä.

Maanantaipuuro

Arkimaanantaisin Tervakosken seurakuntakeskuksessa. Tänään mukana myös perhetyöntekijä Tiina.

Tervakosken uimahallin tilaussauna

Naisten saunailta

Saunailta on kaikille naisille avoin ja maksuton.

Tapaamispaikka Ilona

Ilona avoinna

Tarjolla kahvia ja juttuseuraa!