Matkalauluja ja tarinoita Tansaniasta

Matkalauluja ja tarinoita Tansaniasta Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Mahtuuko 9-hengen bussiin kolmekymmentä henkeä ja muutama kana? Mitä ovat soinnut yy-kaa-koo? Keitä ovat Ruut ja Sara, ja mitä ihmettä Hemmo tekee saunassa?

Musiikinopettajat Hanna Martikainen ja Kimmo Tapanainen olivat lukuvuoden 2017-2018 opettajina Makumiran yliopistossa Suomen Lähetysseuran vapaaehtoistyöntekijöinä.

Hanna ja Kimmo kertovat Turengin seurakuntakeskuksessa kuvin, tarinoin ja uusien matkalaulujen kautta ystävällisistä ihmisistä, merkillisistä kellonajoista, luovasta liikennekäyttäytymisestä, kotipihan apinoista ja monista muista jännittävistä arkisista asioista. Tilaisuudessa myös lauletaan yhdessä.

Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Warttuneen väen joulujuhla

Joulupuuroa ja jouluisaa yhdessäoloa mukavan ohjelman äärellä

Live -joululaulukorttikiertue

Lauluporukka kokontuu Turengissa kirkkoon

Tapaamispaikka Ilona

Kauneimmat joululaulut

Lauletaan lapsille parempi tulevaisuus. Kauneimmat Joululaulut klo 10, Ilona avoinna klo 9-12.