Simon Kyreneläinen -musikaali

Simon Kyreneläinen -musikaali Janakkalan Pyhän Laurin kirkko

Tervetuloa 2. pääsiäispäivänä Simon Kyreneläinen -musikaaliin

Jeesuksen ristin kantaja Simon Kyreneläinen nousee päätähdeksi Lasse Heikkilän käsikirjoittamassa ja säveltämässä musikaalissa.

Musikaalin ohjaa Jouni Laine, musikaalikuorona toimivan Hämeenlinnan Gospelkuoron ja solistit harjoittaa Markku Sintonen ja esityksen säestyksestä vastaa Lasse Heikkilä Valkia Ensemblen kanssa.

Solisteina laulavat:
Simon - Miikko Santala
Jeesus - Eero Autio
Maria - Marjuska Santala
Hannas - Teemu Väisänen
Kaifas - Kylli Kylliäinen
Juudas - Tapio Vesamäki
Pietari - Kari Kuikka
Pilatus - Markku Sintonen

Musikaali kertoo Simon Kyreneläisen näkökulmasta pääsiäisen ajan tapahtumista. Miellyttämisen halu ja fanaattisuus, puolueettomuus ja vastakkainasettelu, valta ja rakkaus, uskonnollisuus ja totuuden etsintä törmäävät toisiinsa.

Musikaalissa esitetään voimakkaita kohtauksia Jeesuksen kärsimyshistoriasta eikä sitä suositella alle kouluikäisille.

Musikaalin toteuttavat yhteistyössä Hämeenlinna-Vanajan ja Janakkalan seurakunnat. Hämeenlinnan kirkossa esitys on 30.3. klo 18.

LIPUT: 15 €/10 € (lapset alle 16 v) ennakkoon Hämeenlinna-Vanajan ja Janakkalan seurakuntien kirkkoherranvirastot, Suomalainen kirjakauppa (Goodman), Hämeenlinnan Helluntaiseurakunnan kirjakauppa, sekä tuntia ennen ovelta.

Tervakosken kirkko ja seurakuntakeskus

Kamarikuoro

Harjoitukset torstaisin

Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Kirkkokuoron harjoitukset

Tervetuloa mukaan myös uudet laulajat!

Tervakosken kirkko ja seurakuntakeskus

Kamarikuoro