Pienoismallikerho

Tarinmaan seurakuntatalo

Alakouluikäisille tytöille ja pojille

Kerhossa rakennetaan muovisia pienoismalleja. Kaikki tarvittavat rakennusvälineet ovat kerholaisten käytössä kerhon puolesta. Yleisenä ohjeena voisi sanoa, että kerhoon ei kannata laittaa päälle niitä parhaita vaatteita, sillä liimojen ja maalien kanssa touhutessa saattaa silloin tällöin "käydä vahinko".

Myös pienoismallit saat hankittua kerhon kautta. Hankitut mallit laskutetaan kahdesti vuodessa kerholaisilta.

Kokoonnumme alakerran askartelutilassa, talon Turengin puoleisessa päädyssä. Ohjaajina toimivat Jesse Heinonen ja Petri Hurme, jolta voi kysellä lisätietoja kerhosta.

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat

Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Turengin päiväkerho (4-5v)

Kerhoissamme lapset saavat kasvaa turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten lastenohjaajien kanssa.

Tervakosken kirkko ja seurakuntakeskus

Tervakosken päiväkerho

Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Tervetuloa kaikille avoimeen ja maksuttomaan perhekerhoon