Perhekerho Tervakosken kirkko ja seurakuntakeskus

Tänään ulkoilupäivä. Tarjoamme kahvit, teet, mehut, keksit ja lettutaikinan tykötarpeineen. Omat makkarat mukaan. Pakkas- tai sadepäivän sattuessa olemme sisällä.

Perhekerho on avoin kaikille äideille, isille, mummoille, vaareille ja lapsille. Perhekerhossa tarjoutuu mahdollisuus yhdessäoloon ja virkistäytymiseen samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Useimmiten kerho aloitetaan yhteisellä hartaushetkellä, jonka jälkeen on laulua, loruttelua, askartelua tai muuta yhteistä puuhastelua. Kerhossa on kahvi- ja mehutarjoilu.

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja toiminta on maksutonta.

Mallinkaisten kyläkoulu, Mallinkaistentie 600

Mallinkaisten päiväkerho

Kerhoissamme lapset saavat kasvaa turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten lastenohjaajien kanssa.

Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Turengin päiväkerho 3-4 -vuotiaille