Vauvakerho

Vauvakerho Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Tervetuloa tutustumaan toisiin vauvaperheisiin seurakuntakeskuksen flyygelisaliin

Vauvakerho on vanhempien ja alle 1-vuotiaiden vauvojen avoin kohtaamispaikka, jossa voidaan jakaa ajatuksia vanhemmuudesta sekä viettää hetkiä lorutellen, sylitellen, hiljentyen ja lastenlauluja laulaen. Toiminta ja tapahtumat suunnitellaan yhdessä.

Ohjaajina neuvolan terveydenhoitaja Heli Korkalainen ja srk:n perhetyöntekijä Tiina Alakoski.

Lisätietoja saat neuvolan terveydenhoitajilta tai perhetyöntekijä Tiina Alakoskelta.

Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Turengin päiväkerho (4-5v)

Kerhoissamme lapset saavat kasvaa turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten lastenohjaajien kanssa.

Tervakosken kirkko ja seurakuntakeskus

Tervakosken päiväkerho

Turengin kirkko ja seurakuntakeskus

Tervetuloa kaikille avoimeen ja maksuttomaan perhekerhoon