Hyppää sisältöön

Leirikeskuksen tilat

Leirikeskus sijaitsee Janakkalan Tarinmaalla Kuotolanjärven rannalla. Leirikeskuksessa on tehty 2021-2022 remontti, joten tilat ovat uudet ja nykyaikaiset. Suurin muutos aikaisempaan on, että rakennukset on yhdistetty yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi. 

Leirikeskuksen läheisyydessä sijaitsee idyllinen vanha Torppa, jossa 9 vuodepaikkaa.

Lisäämme sivustolla valokuvia tiloista, kun remontin viimeistely on valmis. 

Majoitusrakennus

Majoitustilat

  • 4 hengen huoneita 10 kpl
  • 1 hengen huoneita 4 kpl
  • 2 hengen huoneita 3 kpl                 yhteensä 50 vuodepaikkaa 

Huoneissa on omat WC:t, suihkutilat löytyvät yhteiskäytävältä. Majoitustiloissa on lisäksi takkahuone, pieni keittiö, sisäsauna ja pienryhmätiloja.

Majoittuminen tapahtuu omin liinavaattein, liinavaatteet 20 € / henkilö. Majoitus 30 € / henkilö / vuorokausi, varavuodepaikka 15 € / henkilö / vuorokausi. Katso vuokraushinnat tarkemmin kohdasta Tilojen hinnasto.

Päärakennus

Päärakennuksessa on 100 hengen ruokasali. Ruokailut tapahtuvat pääsääntöisesti ruokasalissa. Opetustiloina toimivat Paavalinluokka, Pietarinkappeli ja Martinkappeli. Pienryhmätyöskentelyssä voi hyödyntää huoneita Usko, Toivo ja Lempi.

Tiloihin ei saa tuoda eläimiä poislukien avustavat koirat, kuten opas-, kuulo-, tuki- ja hypokoirat. Avustavien koirien majoittumisesta pitää sopia etukäteen.