Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelus on seurakuntalaisten yhteinen juhla, johon kokoonnutaan sunnuntaisin, kirkkovuoden pyhinä sekä usein myös arkena. Raamattuun ja uskoon syvennytään viikoittain myös erilaisissa pienryhmissä ja piireissä.

Korona-aikana toiminnassa on muutoksia. Tarkista tilanne etusivulta ja tapahtumista.

Pyhän Laurin kirkko Tarinmaalla sekä kirkot Turengissa ja Tervakoskella kutsuvat mukaan messuun. Ajankohdat näkyvät  tapahtumissa, ja sivustolla www.janakkalanseurakunta.fi/jumalanpalvelukset

Tapailakodissa on hartaus joka toinen torstai, Kyterinhovissa ja Elsakodissa kerran kuussa.

Näiden lisäksi järjestetään muita jumalanpalveluksia ja hartauksia. Kaikkien tilaisuuksien tarkemmat aikataulut löytyvät Tapahtumat-sivulta.

Tervakoskella ja Turengissa järjestettävistä raamattu- ja rukoustilaisuuksista löydät tietoa täältä.

Lähetystyön piireistä löydät tietoa täältä.

Rippikoulun hartautta varten rakennettu alttari.