Adventin ja joulun aika Janakkalan seurakunnassa

Adventin ja joulun ajan tapahtumat

Kaikki tapahtumat löydät alaosan tapahtumalistauksesta.

Janakkalan seurakunta tarkistaa osallistujilta Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksissa koronapassit. Passi tarvitaan myös kaikissa seurakunnan tiloissa järjestettävissä konserteissa. Päätös perustuu Etelä-Suomen aluehallintoviraston 2.12. antamaan määräykseen sisätilojen kohdennetuista kokoontumisrajoituksista. Koronapassi tarkistetaan tilan ulko-ovella. Koronapassia ei tarkisteta alle 16-vuotiaalta.  Jos voimassa olevaa koronapassia ei ole, näihin tilaisuuksiin ei voi osallistua. Huom! Koronapassi eivät koske jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja Janakkalan seurakunnan muuta toimintaa, kuten erilaiset kerhot, ryhmät ja piirit. Tilaisuuksiin ja toiminaan voi osallistua vain terveenä, ja niissä noudatetaan mahdollisuuksien mukaan etäisyyksiä. Osallistujille suositellaan vahvasti maskin käyttöä ja käsidesiä on tarjolla kaikille.

• Etsimme jouluaaton enkelikuoroon laulujia, lisätiedot asiasta löytyvät täältä.
  • Joulukeräyksistä vähävaraisille voit lukea täältä.
  • Tervakosken kirkko on avoinna joulun alla. Lue lisää täältä.

Kauneimmat joululaulut 2021

• tiistaina 7.12 klo 18.30 Saloisten vanhalla koululla, Kalkantie 9
  • keskiviikkona 8.12 klo 14 Tervakosken Seuratalolla, Seuranaukio 3, Tervakoski
  • keskiviikkona 8.12. klo 18 (rippikoululaiset) Pyhän Laurin kirkossa