Adventin ja joulun aika Janakkalan seurakunnassa

Adventti ja pian joulu on tulossa. Kirkkojen ovet ovat avoinna ottamaan vastaan ihmisten huolet, kysymykset, kaipauksen ja pettymyksen – kaiken, mitä tämä vuosi on tarkoittanut. Joulua ei ole peruttu!

Löydät kaikki adventin ja joulun ajan tapahtumat tapahtumalistauksesta sivun alaosasta. Varaudumme muutoksiin ja päivitämme nettisivuja aktiivisesti. Tutustu turvallisuusohjeisiin ja -rajoituksiin ennen tilaisuuksiin osallistumista täällä.

Halutessa voit tutustua Kauneimpiin Joululauluihin myös täällä.

Jouluaaton hartauden evankeliumikuvaelman lapsikuoro etsii laulajia. Lisää voit lukea täällä.

Joulukeräyksien kautta voit auttaa!

Seurakunnan diakoniatyö toimittaa kerätyt tuotteet paikallisille vähävaraisille ennen joulua.

Tee hyvä teko -joulukeräys

Nyt sekä Tervakoskella että Turengissa

lauantaina 28.11. klo 10-15 K-Market Tervapadassa ja K-Supermarket Turengissa. Keräykseen voi osallistua ostamalla huoneenlämmössä pitkään säilyviä elintarvikkeita tai erilaisia hygieniatuotteita. Tee hyvä teko -keräyksen järjestää Tervakoskella Lions Club Janakkala/Idat ja Turengissa Lions Club Janakkala/Turenki.

Suklaakeräys Turengin R-Kioskeilla

Turengin molemmilta R-kioskeilta on mahdollisuus ostaa suklaita, jotka kioskin väki toimittaa seurakunnan diakoniatyölle. Keräykseen voi osallistua 14.12. asti.

Joululahja lapselle -keräys Turengin kirjastolla ja Tervakosken S-Marketissa

Tule mukaan tuomaan joulumieltä paikallisille vähävaraisille perheille osallistumalla Janakkalan seurakunnan, Turengin kirjaston ja Tervakosken S-Marketin Joululahja lapselle -keräykseen 29.11.-12.12.

Nouda koriste Turengin kirjaston tai Tervakosken S-Marketin joulupuusta paikan aukioloaikoina. Koristeesta löydät lahjan saajan iän ja sukupuolen. Sujauta lahja paketoimattomana lahjakassiin ja kiinnitä koristeessa ollut pakettikortti lahjaan. Tuo lahjasi joulupuun alle viimeistään 12.12.

Lisäksi voi puun alle jättää lahjoituksena huoneenlämmössä pitkään säilyviä elintarvikkeita sekä hygieniatuotteita.

lisätiedot: Turenki: vs. diakoniatyöntekijä Pia Markuslahti, pia.markuslahti@evl.fi, puh. 044 7656 953
                Tervakoski: diakoni Lotta Törmänen, lotta.tormanen@evl.fi, puh. 044 7656 982

Adventtikaari