Seurakuntatoimisto

• avoinna ma-pe klo 9-15, tarkista poikkeukset alta
  • vaihde (03) 656 950
  • janakkalan.seurakunta(at)evl.fi

Koronarajoitukset hellittivät 1.6.2020 alkaen ja ovemme avautuivat, aukioloajat yllä.
Seurakunnan muut työntekijät tavoitat pääsääntöisesti puhelimitse tai sähköpostilla (etunimi.sukunimi@evl.fi), katso Yhteystiedot -sivu.

Poikkeukset aukioloaikoihin:

- ei tiedossa

Laskutusosoitteemme löydät täältä

Seurakuntatoimiston asiakaspalvelussa voit hoitaa muun muassa kaste-, vihki- ja siunausaikojen varaukset, tilavaraukset, haudanhoitosopimukset sekä ilmoittautumiset. Paikan päällä on käteisellä myynnissä adresseja ja postikortteja.

Virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Tampereen aluekeskusrekisteristä puh. 03  2190 700 arkisin klo 9–15. Muut Tampereen aluekeskusrekisterin yhteystiedot löydät täältä. Virkatodistus- ja sukuselvitystilauksen voi tilata  myös suoraan sähköisellä lomakkeella.

Turengin seurakuntakeskus
Seurakuntatoimisto sijaitsee Turengin seurakuntakeskuksessa.

toimistosihteeri
vaihde (03) 656 950, janakkalan.seurakunta@evl.fi