Kesäkokki Rantalahteen

Janakkalan seurakunta hakee Tarinmaalla sijaitsevaan leirikeskus Rantalahteen

KESÄKSI KOKKIA ajalle 31.5.-18.8.2019

Työtehtäviin kuuluu keittäjän tehtävät leirikeskuksen keittiössä sekä majoitustoimen tehtävät, mm. siivous. Leirikeskuksessa tarjotaan pääasiassa kotiruokaa leiriläisille. Työt sijoittuvat osin myös ilta-aikaan ja viikonloppuihin. Leirikeskuksen tiimissä  työskentelee lisäksesi neljä työntekijää seurakuntaemännän johdolla.

Työtehtävässä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä vaaditaan hygieniapassi.

Arvostamme keittiötyön koulutusta ja kokemusta, yhteistyökykyä, joustavuutta työajoissa ja halukkuutta osallistua kaikkiin leirikeskuksen työtehtäviin.

Leirikeskukseen ei ole julkista liikennettä, joten oma auto on välttämätön.

Paikka täytetään heti, kun tehtävään löytyy sopiva henkilö.

Lisätietoja seurakuntaemäntä Tanja Yrttimaa-Purdy puh. 044 7656 967 tai sähköpostilla rantalahti@evl.fi

Hakemukset todistusjäljennöksineen 15.3.  klo 12.00 mennessä, joko sähköpostilla rantalahti@evl.fi tai kirjeellä

osoitteella Janakkalan seurakunta, Juttilantie 2, 14200 TURENKI, kuoreen merkintä ”leirikeskus”.