Kiinteistönhoitaja

Etsimme kiinteistönhoitajaa, jolla on alan koulutus tai pitkä kokemus kiinteistöjen hoidosta, talotekniikasta, rakennusautomaatiosta ja rakentamisesta.

Työssäsi vastaat kiinteistöjemme kunnosta nyt ja tulevaisuudessa. Tunnet kiinteistöjen rakennus-, LVIA- ja sähköjärjestelmät niin, että pystyt itsenäisesti tekemään yksinkertaiset säädöt, ennakoivat huollot, korjaukset ja mittaukset. Tehtäviisi kuuluu myös ulkoalueiden hoitoa sekä tavaranhankinta- ja kuljetustehtäviä seurakunnan eri kiinteistöissä.

Eduksi katsotaan tulityö-, työturvallisuus- ja tieturvakortti.

Työ edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Työkielemme on suomi ja edellytämme sinulta hyvää suullista suomen kielen taitoa.

Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin, kello 7.00 – 15.30. Lisäksi työnkuvaan kuuluu päivystys (sisältää kiireellisiä kiinteistöhuollon töitä vuorokaudesta riippumatta), mahdollisesti kausityöt kuten lumi- ja vihertyöt sekä tarvittaessa auttaminen hautausmaalla. Viikkotyöaika on 38 tuntia ja 15 minuuttia, työajassa noudatetaan neljän viikon jaksoa.

Toivomme hakijalta ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta, ongelmien ratkaisukykyä ja valmiuksia toimia itsenäisesti. Arvostamme positiivista palveluasennetta ja hyviä tietotekniikkataitoja.

Tarjoamme monipuolisen työn ja mukavan työyhteisön sekä kattavat työterveyspalvelut. Henkilöstön käytössä on lounasetu sekä kulttuuri- ja liikuntaetu.

Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Työturvallisuus on tärkeä osaa toimintamme.

Palkkaus KirVESTES 502, euromääräinen peruspalkka 2426,19 euroa. Lisäksi maksetaan kokemuslisää työkokemukseen perustuen.

Hakuaika on 15.9.-8.10.2021. Vapaamuotoiset hakemukset ja todistusten jäljennökset pyydetään lähettämään 8.10. klo 15 mennessä:

sähköposti janakkalansrk.talous@evl.fi otsikolla ”Kiinteistönhoitaja” tai postitse Janakkalan seurakunta, Taloustoimisto, Juttilantie 2, 14200 TURENKI, kuoreen merkintä ”Kiinteistönhoitaja”.

Lisätietoja Kristel Muru-Tanila, kristel.muru-tanila@evl.fi.

Haastattelut toteutetaan 14. ja 15.10. ja niihin kutsutaan erikseen.

Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan, toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa on 6 kuukauden koeaika.

Kantahämäläiseen Janakkalan seurakuntaan kuuluu noin 12000 jäsentä ja työyhteisössämme on noin 40 henkilöä. Meillä on kiinteistöjä Tervakoskella, Turengissa ja kirkonkylällä eli Tarinmaalla. Tutustu seurakuntaamme ja sen kiinteistöihin nettisivuillamme www.janakkalanseurakunta.fi.