Hautausmaan kesätyöntekijät

Haemme Janakkalan  hautausmaalle kesätyöntekijöitä 1-2 kuukauden mittaisiin  työsuhteisiin  touko-elokuun väliselle ajalle.

Tehtäviin kuuluvat hautausmaan ja hoitohautojen hoito- ja kunnossapitotyöt. Edellytämme 16 vuoden ikää, positiivista asennetta, kykyä ja halua fyysiseen ulkotyöhön sekä täsmällisyyttä ja yhteistyökykyä.

Kesätyöntekijät haravoivat roskia, istuttavat kasveja, kunnostavat hautoja, tekevät nurmikoita, raivaavat risukoita, leikkaavat  ruohoa yms. Lapio, ruohonleikkuri, harava ja kottikärryt ovat siis yleisimmät työvälineet.

Hautausmaalle töihin tulevan tulee huomioida, että hautausmaat ovat myös surutyötään tekeviä omaisia varten ja työntekijän käytöksen tulee olla hautausmaalla kävijöitä kunnioittava.

Viikkotyöaika on 38 tuntia 45 minuuttia.  Työaika sijoittuu arkisin klo 7–16 välille.

KirVESTES:n mukainen alkupalkka on n.1190 €/kk. Kaikissa työsuhteissa on koeaika, jonka pituus on kaksi viikkoa.

Hakuaika 3.2. – 28.2.2020. Hakemusten tulee olla perillä 28.2.2020 klo 15 mennessä. Rekrytointi aloitetaan jo hakuajan kuluessa.

Valituille ilmoitetaan valinnasta sähköpostilla 10.3.2020 mennessä.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla otsikolla “KESÄTYÖNTEKIJÄ” seurakuntapuutarhuri Piia Suonpäälle piia.suonpaa@evl.fi.

Hakemuksissa on mainittava ainakin seuraavat asiat: nimi, syntymäaika, yhteystiedot (sähköpostiosoite,  osoite ja puhelinnumero) ja kokonaiset kuukaudet, jotka voit olla työssä.

Lisätietoja antaa seurakuntapuutarhuri Piia Suonpää,    piia.suonpaa@evl.fi  tai puhelimitse 044 7656 996