Kausipuutarhuri hautausmaalle

Haemme Janakkalan  hautausmaalle kausipuutarhuria 8.4-8.11.2019 ajaksi.Työ sisältää viheralueiden hoito- ja rakennustöitä. Kausipuutarhuri toimii kausityöntekijöiden ja kesätyöntekijöiden työhön osallistuvana työnohjaana seurakuntapuutarhurin alaisuudessa. Kausipuutarhuri huolehtii kausityöntekijöiden kanssa hoitohautojen ylläpitotyöstä ja hautausmaiden yleisten viheralueiden hoidosta. Työhön kuuluu myös seurakunnan kiinteistöjen piha-alueiden hoito.

Edellytämme 18 vuoden ikää. Toivomme, että sinulla on ajokortti ja oma auto sekä kokemusta puutarhatöistä ja niihin kuuluvista koneista. Arvostamme puutarhurin/hortonomin koulutusta ja kokemusta työnjohdollisista tehtävistä. Olethan täsmällinen, yhteistyökykyinen ja teet töitä positiivisella asenteella.

Työn onnistumisen edellytyksenä on kyky ja halu fyysiseen ulkoilmatyöhön, innostava ja ahkera työote sekä ryhmätyötaidot sekä hyvä suomenkielen taito.

Hautausmaalle töihin tulevan tulee huomioida, että hautausmaat ovat myös surutyötä tekeviä omaisia varten ja että työntekijän käytöksen ja ulkoisen olemuksen tulee olla hautausmaalla kävijöitä kunnioittava.

Viikkotyöaika on 38 h 45 minuuttia. Työaika sijoittuu arkisin klo 7-16 välille.

Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Palkka sijoittuu 403 vaatimusryhmään. Työsuhteessa on 3 kk koeaika.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla seurakuntapuutarhuri Piia Suonpäälle CV:n kera ostikolla “KAUSIPUUTARHURI” 5.2.2019 klo 15.00 mennessä (piia.suonpaa@evl.fi) tai postitse, Janakkalan seurakunta, Taloustoimisto “Kausipuutarhuri”, Juttilantie 2, 14200 Turenki.

Haastattelut tapahtuvat ke 13.2.2019 klo 8.30 – 15.30 välisenä aikana tai  to 14.2.2019. Haastatteluun kutsutaan puhelimitse.

Lisätietoja:

• soittamalla: seurakuntapuutarhuri Piia Suonpää  puh. 044 7656 996 soittoajat:  to 10.1.2019 klo 14-15.30 tai ke 30.1.2019 klo 14-15.30
  • sähköpostilla:   piia.suonpaa@evl.fi