Määräaikainen erityisammattimies

Janakkalan  seurakunta hakee määräaikaista erityisammattimiestä hautausmaalle ja kiinteistötoimeen. Erityisammattimies työskentelee Janakkalan hautausmaalla sekä seurakunnan kiinteistöissä. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista sisältäen esim. hautausmaiden  kunnossapitotöitä, erilaisia konetöitä mm. haudan kaivuuta, kiinteistönhoidollisia töitä, koneiden ja laitteiden korjausta ja huoltotöitä sekä hautauksien ohjausta. Hakijan on oltava valmis työskentelemään tarvittaessa viikonloppuisin.

Työsuhteen pituus 12 kk, mahdollisesti työt jatkuvat tämänkin jälkeen. Työt alkavat tammikuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme 18 vuoden ikää, tietoteknisiä taitoja ja traktorin ajotaitoa. Hakijalla tulee olla ajokortti sekä  oman auton käyttömahdollisuus. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista töistä ja käyttökokemuksen koneiden huollosta sekä alan työkoneista (mm. kaivinkone, pyöräkuormaaja ja traktori). Odotamme eritysisammattimieheltä positiivista asennetta, vastuullisuutta, täsmällisyyttä, valmiutta erilaisiin tehtäviin sekä yhteistyökykyä. Toivomme hyvää suomen kielen taitoa. Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen koulutus tai työkokemus.

Työn hoitamisen edellytyksenä on kyky ja halu fyysiseen ulkotyöhön, innostuva ja ahkera työote sekä ryhmätyötaidot. Hautausmaalle töihin tulevan tulee huomioida, että hautausmaat ovat myös surutyötä tekeviä omaisia varten.

Viikkotyöaika on 38 h 15 minuuttia. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7-16 välille.

Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Käytössä on työn vaativuusryhmä 403. Lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa työkokemuksen perusteella. Työsuhteessa on koeaika.

Vapaamuotoiset hakemukset CV:n kera sähköpostilla seurakuntapuutarhuri Piia Suonpäälle otsikolla “ERITYISAMMATTIMIES” 7.12.2020 klo 15.00 mennessä (piia.suonpaa@evl.fi) tai postitse

Janakkalan seurakunta
Taloustoimisto “Erityisammattimies”
Juttilantie 2
14200 Turenki

Haastattelut toteutetaan  ti 15.12.2020 klo 9 -15.30 välisenä aikana. Haastatteluun kutsutaan puhelimitse.
Lisätietoja seurakuntapuutarhuri Piia Suonpää  puh. 044 7656 996, soittoajat:  ma-ti  klo 14-15.30 tai sähköpostilla: piia.suonpaa@evl.fi.