Ohjaajapäivä Ylöjärvellä

Hei ripari- ja lastenleiri-isonen sekä kerhonohjaaja!

Olemme osallistumassa 11.2.-23 lauantaina Janakkalan seurakunnasta Tampereen hiippakunnan ohjaajapäivään Ylöjärvellä. Koulutuksellinen ohjaajapäivä on tarkoitettu kaikille seurakunnan ohjaajatehtävissä oleville nuorille! Ohjaajapäivillä pääset kehittämään ohjaamistaitojasi, tutustumaan uusiin ideoihin sekä kohtaamaan nuoria muualta hiippakunnan alueelta. Yhteiskyyti Ylöjärvelle lähtee klo 7:45 Tervakoskelta, josta se koukkaa vielä Turengin kautta n. klo 8:05. Takaisin Turengissa olemme n. klo 18:30 ja Tervakoskella 18:50. Reissu on osallistujille maksuton. Ohjaajapäivä toimii myös osana isostoiminnan suorittamista, eli mikäli et pääse mukaan saat päivästä korvaavat tehtävät. Ilmoittaudu mukaan 30.1. aamuun mennessä (ilmoittautumisaikaa venytetty) täältä!

Päivän aikana pääset osallistumaan kahteen kanavaan, jotka saat toivoa ilmoittautumisen yhteydessä. Varmuutta molempien toiveiden toteutumisesta ei ole.

Kanavavaihtoehdot:

1. Vaikuttajanuoret