Rantalahti 2  2020

Hei,

toivon mukaan kaikki ovat saaneet joko nuoren tai vanhemman sähköpostin kautta (lähetetty 8.5.) tiedoksi vanhempainillan muuttuneen ajankohdan:

VANHEMPAINILTA TIISTAINA 2.6.2020 KLO 18-19.30 RANTALAHDEN LEIRIKESKUKSESSA, Rantalahdentie 70, 14240 Janakkala.

Mukaan tulevat rippikoululaiset ja jokaiselta vain yksi huoltaja. Käsittelemme tulevan leirijakson asioita ja käytäntöjä. Tervetuloa mukaan!

Rippikoululaisen huoltajille:

• Tälle sivulle päivitämme oman ryhmämme ajankohtaisia asioita ja mahdollisia muutoksia. Tänne laitamme jatkossa myös kaikki tulevat leirikirjeet.
  • Suosittelemme huoltajia seuraamaan nuoren rippikoulupassin täyttymistä aika ajoin.
  • Toivomme, että laitatte itsellenne jo kalenteriin muistiin alla olevat tärkeät päivämäärät, erityisesti toukokuisen vanhempainillan.

Tervehdys Sinulle Rantalahti 2 -rippikoululainen!

Lämpimästi tervetuloa mukaan Rantalahti 2 -ripariryhmään. Rippikoulumme alkaa jo nyt syksyllä vaikka itse leirijakso pidetään vasta ensi kesänä Rantalahden leirikeskuksessa 22.-29.6.2020. Ryhmän käytännön asioista vastaa nuorisotyönohjaaja Seija Vehkomäki, ryhmämme pappi on Tarmo Halttunen ja mukana myös vs. nuorisotyönohjaaja Tytti Koivisto. Tiimin lopullinen kokoonpano varmistuu kevään aikana.

Rippikoulupassi

Leiriviikon lisäksi rippikouluun sisältyy tärkeänä osana tutustuminen omaan seurakuntaan. Tämä tapahtuu osallistumalla omatoimisesti seurakunnan tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Kerää merkinnät rippikoulupassiin, jonka oletkin jo saanut. Kertaamme passin täyttämiseen liittyvät asiat vielä ensimmäisessä kokoontumisessamme 12.11.2019 Tarinmaalla.

Passissa tulee olla kaikki kymmenen (10) merkintää toukokuun alkuun mennessä, joten kannattaa alkaa täyttää sitä heti. Passit tarkastetaan viimeisen kerran vanhempainillassa. Leirille osallistuminen edellyttää, että passissa on kaikki kymmenen merkintää.

Yhteiset kokoontumiset ennen leiriä Tarinmaalla

Rippikouluun kuuluu lisäksi ryhmämme omia kokoontumisia, joista myös tulee passiin merkintä. Tutustumme toisiimme, pidämme oppitunteja ja samalla selvitämme monia käytännön asioita. Tule siis paikalle seuraavina päivinä:

• TIISTAI 12.11.2019: ryhmän ensimmäinen tapaaminen klo 18–19 Tarinmaan seurakuntatalossa, Hakoistentie 340
  • SUNNUNTAI 26.1.2020: ensin ehtoollisopetus klo 9-10 Tarinmaan seurakuntatalossa, josta jatkamme suoraan Riparimessuun klo 10-11:30 Pyhän Laurin kirkossa,Hakoistentie 345. Huom! Diakoniatehtävä tulee palauttaa tänään
  • TIISTAI 17.3.2020: oppitunti klo 18-19:30 Tarinmaan seurakuntatalossa
  • MAANANTAI 18.5.2020: leiri-info sekä vanhemmille että rippikoululaisille klo 18–19:30 Tarinmaan seurakuntatalossa. Pullakahvit.

Tärkeät asiat korvan taakse:

Kun tulet messuun eli jumalanpalvelukseen tai mihin tahansa seurakunnan tilaisuuteen hakemaan merkintää passiin, muista ihan tavallinen hyvä käytös:

•  puhelimesta virta kokonaan pois ja taskuun. Et tarvitse puhelinta tilaisuuden aikana ollenkaan
  •  pojat: hyvän tavan mukaan lakki pois päästä
  •  olemme rauhallisesti: emme keskustele kaverin kanssa tilaisuuden aikana, vaan osallistumme tilaisuuteen ainakin kuuntelemalla
  •  tule kirkon etuosaan, vain siellä istumalla saa merkinnän passiin.
  •  jos sinulle tulee este osallistua sovittuun tapaamiseen, ilmoita siitä etukäteen soittamalla Seijalle. Sovimme kanssasi korvaavan tilaisuuden erikseen.

Tiedot löytyvät sähköpostistasi sekä kotisivuilta

Viestintää hoidamme lähettämällä tietoa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kuittaa aina saamasi sähköposti pienellä viestillä, jotta tiedämme sinun vastaanottaneen sen. Jos asian suhteen on ongelmia, ota ajoissa yhteyttä.

Tietoa oman ryhmän kokoontumisista ja mahdollisista muutoksista löydät myös kotisivuiltamme: www.janakkalanseurakunta.fi/ripariryhmat. Sieltä löydät myös tämän ja tulevat kirjeet ja tiedotteet.

Jos haluat tutustua leirikeskukseen, käy kurkkaamassa www.rantalahti.com.

Konfirmaatio

Kesäinen rippikoulu päättyy konfirmaatiojuhlaan. Konfirmaatiomessua vietetään sunnuntaina 5.7.2020 klo 13 Pyhän Laurin kirkossa.

Leiriin on vielä matkaa, mutta kuljetaan sitä yhdessä. Kysyvä ei tieltä eksy, joten tartu luuriin ja soita tai kirjoita sähköpostiin asiasi, alla on meille yhteystietoja. Vastaamme parhaamme mukaan! Näytä tämä kirje myös vanhemmillesi.

Tapaamisiin:

Seija Vehkomäki                      Tarmo Halttunen                                 Tytti Koivisto
nuorisotyönohjaaja                 seurakuntapastori                               vs. nuorisotyönohjaaja
seija.vehkomaki@evl.fi           tarmo.halttunen(at)evl.fi                     tytti.koivisto@evl.fi
044 7656 978                            044 7656 965                                        044 7656 977