Tervetuloa Yhden vanhemman perheiden tapaamisiin

Yhden vanhemman perheiden toiminta on matalan kynnyksen vertaistukiryhmä ja se on tarkoitettu koko perheelle. Välillä vietämme iltaa yhdessä ja välillä on järjestetty lastenhoito, jotta aikuiset voivat keskustella ilman pienten korvien läsnäoloa.

Kokoontumisissa voimme jakaa niin arjen ilot kuin surutkin, sillä jokainen on omalla matkallaan omassa vaiheessa. Voit myös löytää uusia ystäviä, joiden kanssa on helpompi miettiä ja jakaa yhden vanhemman perheen arkeen liittyviä asioita.

Mukana illoissa ovat diakoni Päivi Harju sekä perhetyönohjaaja Tiina Alakoski.

Syyskauden startti on keskiviikkona 26.8. Rantalahdessa. Lue lisää täältä!

Syyskauden 2020 kokoontumiset aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 17.30-19.30
7.9., 5.10., 2.11. ja 7.12. Turengin seurakuntakeskuksessa, Juttilantie 2.

• keitto-ruokailu klo 17.30-18, ohjelma alkaa klo 18!
  • lastenhoito järjestetty syys-marraskuun kokoontumisiin.

Tervetuloa vanhat ja uudet kävijät!

Yhden vanhemman perheen kokoontumisessa maalattiin.

diakoniatyöntekijä

Varaa vastaanotto puhelimitse. Turengin aluetyö: Turengin Diakoniatoimisto, Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki