Leirit Rantalahdessa

Järjestämme tytöille ja pojille leirejä Leirikeskus Rantalahdessa. Leirikeskus sijaisee n. 700 metrin päässä Janakkalan Pyhän Laurin kirkosta osoitteessa Rantalahdentie 70, Janakkala.

Syksyn 2020 varhaisnuorten leireistä voit lukea täältä.

Voit tutustua Rantalahteen lisää www.rantalahti.com.

1.-3. -luokkalaisille järjetämme yhden yön leirit keväällä ja syksyllä. Myös 4.-6. -luokkalaisille on leiri keväällä ja syksyllä. Se kestää koko viikonlopun perjantaista sunnuntaihin.

Kesälomien aikaan järjestämme muutaman päivän mittaisia leirejä, jotka on tarkoitettu kaikille alakouluikäisille.

Kun joku leiri on ajankohtainen, avaamme sille oman sivun, jonne pääset tämän sivun valikosta.

Rantalahden leirien lisäksi on hiippakunnallisia ja valtakunnallisia leirejä. Näistäkin tiedotamme, kun leirit ovat ajankohtaisia.

Leirien hinnat

Leirin vuorokausihinta on Janakkalan seurakunnan jäseniltä 26 €, muun ev.lut. seurakunnan jäseneltä 35 € ja muilta 52 €. Seurakunta voi myöntää anomuksesta avustusta leirimaksuihin.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella netissä.

Pääsinkö leirille?

Jos leiriläisiä ilmoittautuu enemmän kuin on paikkoja, arvomme mukaan pääsevät. Voit tiedustella leirin ohjaajilta tai seurakuntatoimistosta mukaan pääsystä leiri-ilmoituksessa ilmoitetusta päivämäärästä alkaen. Soita tai kysy sähköpostilla.

Leirikirje

Osallistujat saavat kotiin leirikirjeen ja laskun noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Laskun tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä.

Peruutuksen sattuessa

Mahdollisista peruutuksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Peruutuksen sattuessa maksetut leirimaksut palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.