Kerhot Tervakoskella

Tyttöjen Tupa

Tyttöjen tupa, tyttöjen lupa: yhdessä tekemistä askartelusta leikkiin, unelmoinnista ulkoiluun!

1-6. luokkalaisille tytöille maanantaisin klo 16.30-17.30 seurakuntakeskuksen yläkerran kerhotilassa, Kirkkotie 1.  Kerhoon otetaan enintään 10 kerholaista, tarvittaessa paikat arvotaan. Kerhon ohjaajina toimivat Elli Hankkila ja Wilma Romström. (SV)

Kerho alkaa 14.9.2020. Ryhmä täynnä, halutessasi voit ilmoittautua jonoon soittamalla tai sähköpostitse Seijalle

Kokkikerho

Pizzaa vai pipareita? Tule kokkailemaan monenlaisia herkkuja. Kerhon päätteeksi päästään maistelemaan. Voit tuoda oman essun mukanasi.

Kokkikerho 3.-6.-luokkalaisille kokoontuu Tervakosken seurakuntakeskuksen keittiössä, Kirkkotie 1.

Kerho kokoontuu joka toinen maanantai klo 16.30-18.30 aina parillisilla viikoilla. Ryhmään otetaan enintään 6 kerholaista, tarvittaessa paikat arvotaan. Kokkikerho ei sovellu moniallergisille lapsille, mutta esimerkiksi laktoositon ruokavalio ei ole ongelma. Kerhon ohjaajana toimii Suvi Liimatta ja Petra Varjus. (SV)

Kerho muuttuu keittiöremontin ajaksi ns. ”tavalliseksi” kerhoksi 9.11. alkaen. Kokoonnumme rippikoulusalissa ja kerho kestää tunnin.

Ryhmä on täynnä. Kerhon ohjaajana toimivat Suvi Liimatta ja Petra Varjus.

Halutessasi voit ilmoittautua jonoon soittamalla tai sähköpostitse Seijalle.

Kerho alkaa 14.9.2020. Kerho on täynnä. Halutessasi voit ilmoittautua jonoon soittamalla tai sähköpostitse Seijalle.

Askartelukerho

Mukavaa ja helppoa askartelua näppärille sormille. Pukeudu niin ettei muutama maalipilkku paidassa haittaa :)

1-6. luokkalaisille tytöille ja pojille keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 seurakuntakeskuksen yläkerran kerhotilassa,
Kirkkotie 1. Kerhoon otetaan enintään 10 kerholaista, tarvittaessa paikat arvotaan. Ohjaajina Sanni Riikonen, Sara Viskari ja Marika Lampén.(SV)

Kerho alkaa 16.9.2020, kerho on täynnä. Halutessasi voit ilmoittautua jonoon soittamalla tai sähköpostitse Seijalle.

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat