Kerhot Tervakoskella

Ilmoittautuminen kerhoihin on alkanut!  Kaikkiin kerhoihin on tänä syksynä asetettu maksimimäärä osallistujille. Tieto ryhmän koosta mainitaan joka kerhon kohdalla erikseen. Tarvittaessa kerhopaikat arvotaan ja vanhemmille ilmoitetaan onko lapsi saanut kerhopaikan vai ei. Jos ensimmäisen ilmoittautumisen päätyttyä (10.9.) kerhossa on vielä tilaa, kerhopaikat täytetään sen jälkeen ilmittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja saa varhaisnuorisotyönohjaajilta.

Tyttöjen Tupa

Tyttöjen tupa, tyttöjen lupa: yhdessä tekemistä askartelusta leikkiin, unelmoinnista ulkoiluun!

1-6. luokkalaisille tytöille maanantaisin klo 16.30-17.30 seurakuntakeskuksen yläkerran kerhotilassa, Kirkkotie 1.  Kerhoon otetaan enintään 10 kerholaista, tarvittaessa paikat arvotaan. Kerhon ohjaajina toimivat Elli Hankkila ja Wilma Romström. (SV)

Kerho alkaa 14.9.2020, Ilmoittaudu mukaan  tästä.

Kokkikerho

Pizzaa vai pipareita? Tule kokkailemaan monenlaisia herkkuja. Kerhon päätteeksi päästään maistelemaan. Voit tuoda oman essun mukanasi.

Kokkikerho 3.-6.-luokkalaisille kokoontuu Tervakosken seurakuntakeskuksen keittiössä, Kirkkotie 1.

Kerho kokoontuu joka toinen maanantai klo 16.30-18.30 aina parillisilla viikoilla. Ryhmään otetaan enintään 6 kerholaista, tarvittaessa paikat arvotaan. Kokkikerho ei sovellu moniallergisille lapsille, mutta esimerkiksi laktoositon ruokavalio ei ole ongelma. Kerhon ohjaajana toimii Suvi Liimatta ja Petra Varjus. (SV)

Kerho alkaa 14.9.2020. Kerho on täynnä. Halutessasi voit ilmoittautua jonoon soittamalla tai Sähköpostitse Seijalle.

Askartelukerho

Mukavaa ja helppoa askartelua näppärille sormille. Pukeudu niin ettei muutama maalipilkku paidassa haittaa :)

1-6. luokkalaisille tytöille ja pojille keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 seurakuntakeskuksen yläkerran kerhotilassa,
Kirkkotie 1. Kerhoon otetaan enintään 10 kerholaista, tarvittaessa paikat arvotaan. Ohjaajina Sanni Riikonen, Sara Viskari ja Marika Lampén.(SV)

Kerho alkaa 16.9.2020, Ilmoittaudu mukaan tästä.

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat