Kerhot Tarinmaalla

Hyvän Tuulen Tupa

Sama ryhmä jatkaa, mutta kerho on tauolla maaliskuun 2021 loppuun asti koronan vuoksi. Tilanteesta ilmoitetaan vanhemmille Whatsapp-ryhmän tai teksitviestin kautta.

Tule mukaan askartelemaan, pelaamaan,  leikkimään, ulkoilemaan. Voit tuoda myös omia toimintaideoitasi tullessasi, niin jaetaan yhdessä hyvää tuulta!

1.-6.-luokkalaisille tytöille ja pojille keskiviikkoisin klo 17-18 Tarinmaan seurakuntatalossa, Hakoistentie 340. Kerhoon otetaan enintään 10 lasta, tarvittaessa paikat arvotaan. Ohjaajina Tytti Hyvärinen ja Seija Vehkomäki. (SV)

Ryhmä on täynnä. Halutessasi voit ilmoittautua jonoon soittamalla tai sähköpostitse Seijalle.

Pienoismallikerho

Kerhossa rakennetaan muovisia pienoismalleja. Kaikki tarvittavat rakennusvälineet ovat kerholaisten käytössä kerhon puolesta. Yleisenä ohjeena voisi sanoa, että kerhoon ei kannata laittaa päälle niitä parhaita vaatteita, sillä liimojen ja maalien kanssa touhutessa saattaa silloin tällöin "käydä vahinko".

Myös pienoismallit saat hankittua kerhon kautta. Hankitut mallit laskutetaan kerhokauden päätteeksi kerholaisilta.

3.-6.-luokkalaisille maanantaisin klo 17-18.30 Tarinmaan seurakuntatalossa, Hakoistentie 340, alakerran askartelutilassa, talon Turengin puoleisessa päädyssä. Jos kerhoon mahtuu, voivat myös yläkoululaiset osallistua. Kerhoon otetaan enintään 8 kerholaista. Jos ilmoittautuneita tulee enemmän kuin mukaan mahtuu, paikat arvotaan. Vanhemmille ilmoitetaan 11.9. mukaan pääsystä / jonotuspaikasta. Ohjaajana Petri Hurme ja Miro Stolt. (PH)

lmoittaudu mukaan  tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat