Lapsikammari

Jos tarvitset omaa aikaa, tuo lapsesi maksuttomaan lapsikammariin.

Lapsikammari on 8.9.2022 alkaen torstaisin klo 13-16 Turengin seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa.
Lapsen voi tuoda myös osaksi aikaa. Hoitajina toimivat seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät. Kammari on tarkoitettu yli 1-vuotiaille. Kammariin mahtuu enintään 8 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Varaa lapselle/lapsille hoitopaikka viimeistään edellisenä päivänä klo 15 mennessä tällä nettilomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Voit varata enintään kaksi peräkkäistä hoitokertaa. Saat sähköpostilla tiedon mahtuuko lapsikammariin vai ei. Ota mukaan lapsen tarvitsemat juomat, eväät ja vaihtovaatteet, saatamme myös ulkoilla.

Kammari järjestetään viikoilla 36-50 paitsi ei viikolla 38 ja 42. Lisäksi on  pop-up kammareita satunnaisesti, seuraa ilmoittelua. Lapsikammarin yhteyshenkilö on lapsityönohjaaja Sirpa Heikka.

Sammakko, jolla on kahvikuppi ja kyltti