Pienoismallikerho

Tarinmaan seurakuntatalo

Kerhossa rakennetaan muovisia pienoismalleja. Kaikki tarvittavat rakennusvälineet ovat kerholaisten käytössä kerhon puolesta.

Yleisenä ohjeena voisi sanoa, että kerhoon ei kannata laittaa päälle niitä parhaita vaatteita, sillä liimojen ja maalien kanssa touhutessa saattaa silloin tällöin "käydä vahinko".

Myös pienoismallit saat hankittua kerhon kautta. Hankitut mallit laskutetaan kahdesti vuodessa kerholaisilta.

3.-6.-luokkalaisille maanantaisin klo 17-30-19 Tarinmaan seurakuntatalossa, Hakoistentie 340, alakerran askartelutilassa, talon Turengin puoleisessa päädyssä. Jos kerhoon mahtuu, voivat myös yläkoululaiset osallistua. Ohjaajina Petri Hurme ja Joni Salonen.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat

Tervakosken kirkko ja seurakuntakeskus

Kokkikerho

Pizzaa vai pipareita? Tule kokkailemaan monenlaisia herkkuja.

Tarinmaan seurakuntatalo

Pienoismallikerho

Tervakosken kirkko ja seurakuntakeskus

Tyttöjen Tupa

Tyttöjen tupa, tyttöjen lupa: yhdessä tekemistä askartelusta leikkiin, unelmoinnista ulkoiluun.