Päivätoimintakeskus Ojatupa

Ojatie 5 , 14200 Turenki

Päivätoimintakeskus Ojatupa

Päivätoimintakeskus Ojatupa tarjoaa apua, vertaistukea sekä voimaannuttavaa toimintaa hankalassa elämäntilanteessa oleville ihmisille.

Hyvän tahdon ruokailuja järjestetään ainoastaan koulupäivinä. Koronavirusepidemian vuoksi  koulut ja Ojatupa on suljettu. Lue poikkeusajan ruokajaosto täältä. 

 

Päivätoimintakeskus Ojatupa on 2.3. alkaen avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 9-14 sekä perjantaisin klo 9-12.  Maanantaisin ja keskiviikkoisin Ojatupa on suljettu.

Jaamme ruoka-apua vähävaraisille tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 11. Ruoka on kauppojen ylijäämäruokaa.

Tiistaisin ja torstaisin klo 12.30 on tuolijumppa, jonka jälkeen yhteisöllinen, maksuton, kaikille avoin Hyvän tahdon ruoka (lounas)  klo 13, mikäli ruokaa on jäänyt yli kouluilta. 

Perjantaisin klo 9.30 on yhteislauluhetki. Vetäjinä toimivat muun muassa Salme Fisk ja Voitto Juhola, Pentti Hakala sekä Ikivireät.

Joka toinen tiistai (parittomat viikot) klo 11.30 on myös käsityökerho, jossa askartelemme ja teemme yhdessä erilaisia käsitöitä.

Ojatuvalla voit mm. syödä edullisesti aamupalan, tavaten mukavia ihmisiä, lukea päivän lehdet, pestä pyykkiä ja käyttää edullisesti parturipalveluita sovittuina päivinä.

Ojatuvalle toivotaan lisää vapaaehtoistyöntekijöitä. Tule mukaan meidän mukavaan tiimiin! 

Välillä tehdään mukavia retkiä eri puolille Etelä-Suomea.

Toimintaa ylläpidetään yhteistyössä Janakkalan kunnan kanssa.

 

Kahvila
Myymälä
wc

Sijainti kartalla