Etäkerho

Etäkerhoa ei järjestetä osallistujapulan vuoksi

Onko alakoululaisen vaikeaa tai mahdotonta päästä nyt tarjolla oleville kerhopaikoille? Eikö kerhojen sisältö oikein miellytä? Tuleeko lapsen/nuoren oltua ruudun ääressä tekemättä mitään fiksua?

Nyt tarjolla vaihtoehdoksi etäkerho 4.-6. -luokkalaisille 26.10. alkaen tiistaisin klo 15-16. 

Kerho toteutetaan Discord-sovelluksen kautta ja kerholaiset voivat osallistua siihen puhelimen, tabletin, läppärin tai muun laitteen välityksellä kotoa käsin. Kerhosta vastaa ja sen sisällön tuottaa nuorisotyönohjaaja Petri Löde Hurme. Discord-sovellus toimii laajasti eri käyttöjärjestelmissä ja sen lataaminen laitteelle on yksinkertaista. Sovelluksen suositeltu käyttöikäraja on 13 vuotta ja ilmoittaessaan lapsensa kerhoon, huoltaja hyväksyy kerholaisen käyttävän tätä sovellusta.

Kerhon sisältö on vielä valmisteluvaiheessa, mutta tarkoituksena on ainakin kokeilla erilaisten ei-digitaalisten pelien pelaamista porukalla verkon välityksellä, etäaskarteluja, erilaisia ”tee tehtävä kotona” tyyppisiä juttuja sekä tietysti viettää myös hartauselämää nuorten ja lasten omalla kielellä.

Kerhon aikana kerholaiset ovat huoltajiensa vastuulla.  

Kerholaisten huoltajat liitetään WhatsAp- ryhmään, jonka kautta voidaan vaihtaa kokemuksia ja kuulumisia kerhon kulusta myös vanhempien kesken ja tiedottaa muista ryhmään liittyvistä asioista.

Lähempänä kerhon alkua kerholainen ja/tai huoltaja tulevat saamaan tarkemmat ohjeet kerhokanavalle liittymiseen Discordissa.

Lisätietoja Lödeltä, jonka yhteystiedot on alla. 

Piirroskuva puhelimen näytöstä
Discord-sovelluksen tunnus

Ota yhteyttä!

nuorisotyönohjaaja

varhaisnuorisotyö, alakouluikäiset