Joulukeräykset 2018

Tee Hyvä Teko -keräys

la 1.12 klo 10-15 K-Supermarket Turengissa

Lions Club Janakkala/Turenki organisoi keräyksen, johon voi tuoda huoneen lämmössä pitkään säilyviä elintarvikkeita, pesuaineita tai muita hyvin säilyviä uusia tuotteita. Seurakunta jakaa lahjoitukset tarvitseville lähimmäisille joulun alla.

Keräyksen "tuotto" oli 26 banaanilaatikollista  - lämmin kiitos kaikille lahjoittajille ja Lions clubilaisille!

Joululahja lapselle -keräys

1.-16.12. Tervakosken S-Marketissa

Tervakosken S-Marketin joulukuusessa on pakettikortteja, jossa on lahjan saajan sukupuoli ja ikä. Jos haluat olla mukana auttamassa paikkakunnan vähävaraisia lapsiperheitä

• ota pakettikortti kuusesta
  • osta saajalle sopiva lahja
  • tuo lahja lahjakassissa (huom! ei paketissa) S-Marketin kassalle viimeistään su 16.12.  Kiinnitä lahjaan myös kuusesta ottamasi pakettikortti.

Janakkalan seurakunta toimittaa lahjat lapsille joulun alla.

Hyvän mielen joulukeräys

la 15.12. klo 10-16 ja su 16.12. klo 12-16 Tervakosken S-Marketissa

Keräykseen voi osallistua ostamalla huoneenlämmössä pitkään säilyviä elintarvikkeita tai erilaisia hygieniatuotteita. Tuotteet kerätään seurakunnan ostoskärryyn S-Marketin kassojen vieressä.

Seurakunta jakaa lahjoitukset tarvitseville lähimmäisille joulun alla.

Joulumieltä sitä eniten tarvitseville
Tule mukaan tuomaan joulumieltä vähävaraisille perheille osallistumalla Sp-Kodin, Lammin Säästöpankin ja Janakkalan seurakunnan Joulutempaukseen.

Joulutempaus

26.11.-10.12. Lammin Säästöpankin konttorissa Turengissa

Tule mukaan tuomaan joulumieltä vähävaraisille perheille osallistumalla Lammin Säästöpankin, Sp-Kodin

ja Janakkalan seurakunnan Joulutempaukseen.

Nouda koriste Säästöpankin konttorin joulupuusta. Koristeesta löydät lahjansaajan iän ja sukupuolen.

Sujauta lahja lahjakassiin ja kiinnitä koristeessa ollut pakettikortti lahjaan. Tuo lahjasi konttorin joulupuun alle ma 10.12. mennessä. Seurakunta jakaa lahjat perheisiin ennen joulua.