Juhannusjuhla Rantalahdessa

13.6.2018 08.31

Rantalahden juhannuskokko

Janakkalan seurakunta järjestää juhannusjuhlan Leirikeskus Rantalahdessa (Rantalahdentie 70, Janakkala) juhannusaattona 22.6. klo 18

Ohjelmassa on hartaus ja yhteislaulua sekä lausuntaa ja musiikkia. Kahvitarjoilun lisäksi on mahdollisuus makkaranpaistoon, jonka tuotto käytetään lähetyksen hyväksi.  Rannassa syttyy kokko säävarauksella noin klo 19. Juhannuksen viettäjien on hyvä huomata, että ohjelma alkaa tuntia aikaisemmin kuin edellisvuosina ja sen myötä myös kokko syttyy jo seitsemältä. Seurakunnasta mukana ovat pastori Anu Vaarnamo ja kanttori Heljä Linna.

Tilaisuuteen järjestetään bussikuljetus, jonka reitti on: Turengin linja-autoasema klo 17.10, Kiipula, Leppäkoski klo 17.25, Tervakosken linja-autoasema klo 17.40, Kirkkotie, 130-tie, Hakoistentie, Rantalahti. Kyyti kotiinpäin lähtee klo 19.30-20 juhannuskokon jälkeen.  Meno-paluu maksaa 10 euroa, alle 12 v ilmaiseksi.